jody.punt.nl
Laatste artikelen
Hoewel ik druk ben met dingen buiten het miniatuurgebeuren, heb ik toch niet helemaal stil gezeten.
Ik ben afgelopen zomer begonnen met het opknappen van het koffie- en theewinkeltje en heb daar toen al wat thee- en koffiepotjes voor gemaakt.
Ik weet niet meer of ik al wat heb laten zien, maar afgelopen tijd ben ik opnieuw weer bezig geweest wat voor het winkeltje te maken, omdat het nog lang niet gevuld is.
Alles is van fimo gemaakt, behalve het witte dienblaadje, dat heb ik van karton gemaakt.
 
 
 
Jammer dat de kleuren op de foto niet goed tot hun recht komen, maar het is een beetje een grauwe dag vandaag, daar zal het wel aan liggen. 
Lees meer...
Een grote verrassing kreeg ik vorige week, toen ik zag dat ik een give away had gewonnen!
Het bleek van Chrissy te zijn en gisteren had ik het al vanuit Engeland in huis, mooi hè?
 
 
 
Lees meer...
Van Anno en Marjolein kreeg ik op nieuwjaarsdag dit schattige glazen beertje, wat ze op een kerstmarkt in Duitsland hadden gekocht, lief hè?
 
 
 
Verder ben ik komende tijd alweer minder aanwezig, maar dat heeft wel een leuke reden.
Ik ga een lezing geven volgende week, met een kleine tentoonstelling en in februari komt er een expositie van mijn miniaturen in ons gemeentehuis.
Dus ik ben wat druk met voorbereidingen daarvoor. 
Lees meer...
Gisteren kwam er een kerstgroet met een heel lief en mooi cadeautje van Sonja.
 
 
 
 
Lees meer...
 
Lees meer...
Gisteren kreeg ik een envelop met daarin een schattige kerstbeer en een pop-up kaartje dat petertje zelf had gemaakt.
Ook de uil heeft ze nagemaakt en verkleind van een 1:1 patroon, is het niet mooi allemaal?
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer...
Bij de Online mini club hebben we afgelopen woensdag onze kerstswaps uitgepakt.
Ik had een prachtig cadeau van Thea gekregen; een heel mooi kippenstofje, dat ik goed kan gebruiken in mijn nieuwe winkel en verder een dambord met damstenen en een heel mooie blokkendoos, waar Thea veel werk aan heeft gehad, ik ben er heel blij mee.
Nogmaals bedankt Thea!
 
 
 
Zelf had ik Paula getrokken en voor haar heb ik een minihuisje met een kerstboompje gemaakt in pastel kleuren en glitter. Dit is om zomaar ergens neer te zetten.
Verder was ik pas in een deco winkel 1:1 en daar zag ik als deco een zilveren bloempot gevuld met tilantia en daarin een grote denneappel staan en dat vond ik leuk om in 1:12 te maken. De pompoenen zijn gekocht, maar dat vond ik wel een leuke decoratie erbij.
 
 
Lees meer...
Gisteren hadden we een clubdag bij Iet en dat was weer heel gezellig.
Eeen tijdje geleden belde ze me op en zei dat ik door kon geven dat iedereen alleen een naald, schaar en lijm mee hoefde te nemen, de rest had zij voor ons.
Wat bleek: ze had een leuk workshopje voor ons gemaakt, normaal spreken we meestal af wat we de volgende keer doen, dus dit was een hele leuke verrassing.
Toen we daar aankwamen stond ie mooi op de tafel te pronken, een olifanten-trekkar uit een van de DHN's.
Wat waren we allemaal opgetogen en na de koffie gingen we lekker aan de slag.
We hebben hem allemaal zo goed als af mee kunnen nemen naar huis aan het eind van de middag en we hebben nog een heel gezellige dag gehad ook nog, nogmaals bedankt Iet!
 
 
Lees meer...
Waar heb ik dat aan verdiend vraag ik me af.
Vanmiddag lag er alweer een envelop in de bus en zelfs helemaal uit Frankrijk!
Het was van Petertje die daar met vakantie is en zelfs daar dacht ze nog aan mij en heeft me helemaal van haar vakantie adres wat gestuurd en wat een boel ook nog!
Uit de envelop kwamen een folder, leuke buttons, een mooi stofje een soort heksje/ridder achtig popje, heel schattig en ook nog drie pakjes.
 
 
 
In die pakjes zaten weer prachtige knutsels die ze in tweevoud heeft gemaakt, helemaal te gek zeg, moet je kijken!
 
 
 
Een voetenveger, of hoe heet zo'n ding, en een heel mooi welkomstbordje en tot slot nog een schitterende buiten thermometer, wat een enorme verwennerij, ik ben er gewoon beduusd van!
Lees meer...
Op mijn verjaardag had ik het mooie klokje laten zien dat ik van Gerhard had gekregen, maar ik heb nog meer miniaturen gekregen; van mijn zus een schattig popje waarvan ik er al een had, maar dat vind ik juist leuk want nu heb ik een tweeling, en een schattig hondje en poesje en zo klein allemaal dat kun je op de foto zo niet zien.
 
Ook werden mij nog felicitaties gestuurd vanuit hun vakantie adressen (!) door Jolande en Margriet en 's middags kreeg  ik ook nog een kaart van Nella met daarin een schattig gebreid uiltje van Nella.
 
Vanmiddag viel er een envelop in de bus, met daarin nog een cadeautje voor mijn verjaardag van Marjan met daarin een mooie kaart en heel mooi workshopje van Sun, wat ben ik toch een bofferd hè?
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl